Online Video Content Creations

what do we do?

Website what do we do.jpg

Videoproductie

Conceptontwikkeling 

Outseen kan voor jouw bedrijf of platform een online videocampagne (scripted of non-scripted), pre-roll, webserie of eenmalige video ontwikkelen. Samen kijken we naar de visie en waarden van jouw bedrijf en zullen we de content afstemmen op de behoeftes van jouw doelgroep. Heb je zelf al een idee, maar weet je niet hoe je dit kan realiseren? Wij werken het uit tot een werkbaar videoconcept. 

Redactie

Voordat we aan de videoproductie kunnen beginnen, vertalen we het concept naar een script. We stellen daarnaast ook voice-over en presentatieteksten op en werken een shotlist uit.

Camerawerk en regie

Voor cinematografisch camerawerk ben je bij Outseen aan het juiste adres: professionele beelden, kwalitatieve audio opnames en eventueel luchtopnames. Tijdens het draaien nemen wij (indien anders is afgesproken) de regie op ons.

Productie

Wanneer het concept is uitgewerkt, kan de productie van jouw video beginnen!  Zoek je een mooie locatie of studio voor de opnames? Of ben je op zoek naar een influencer die jouw bereik kan vergroten? Wij regelen het!

 

montage

De video(reeks) moet uiteraard gemonteerd worden. Wij monteren de video inclusief kleurcorrectie en rechtenvrije muziek. Naast het reguliere HD formaat (horizontaal), is het ook mogelijk om jouw video gereed te maken voor Instagram Stories, IGTV en SnapChat (verticaal) of Facebook (vierkant). Samen bespreken we welk platform het beste past bij de beoogde doelgroep. Tot slot pakken we ook losse montageklussen graag op!

 

 

Fotografie

In samenwerking met uitstekende fotografen zorgen wij voor campagnebeeld of een complete registratie van jouw event.

Tekst

Outseen werkt nauw samen met HP Media.

 HP Media schrijft unieke, professionele teksten voor uw website, blog, nieuwsbrief, social media en andere publicaties.

Grafische vormgeving

We maken jouw video compleet met video-gerelateerde grafische vormgeving als leaders, bumpers en titels.