see our work

COMMERCIAL - BEDRIJFSVIDEO - REPORTAGE

website portfolio.jpg

KIT Royal Tropical Institute

Knowledge for a sustainable world. Daar richt het Koninklijk Instituut voor de Tropen zich op.Voor dit instituut in het prachtige pand in Amsterdam oost

hebben we voor verschillende afdelingen bedrijfsvideo’s geproduceerd. De video’s kunnen ondertiteld worden.

HR VIDEO VOOR RECRUITMENT VAN NIEUWE WERKNEMERS

HR VIDEO VOOR RECRUITMENT VAN NIEUWE WERKNEMERS- EXTRA VIDEO

BEDRIJFSVIDEO CONFERENCES & EVENTS

beige smal.jpg

Soap Recommends

Voor het beautymerk Soap Recommends maakten wij foto- en videomateriaal voor de nieuwe campagne. Naast de video's in het standaard video formaat voor bijvoorbeeld YouTube, leveren wij de video's ook in andere gewenste formaten voor bijvoorbeeld Instagram Stories, IGTV of Facebook.

Soap+recommends.jpg

Return to Sender

Katja Schuurman begon in 2006 Return to Sender, dat handgemaakte producten uit de armste regio’s van de wereld verkoopt. Dit duurzame merk heeft als missie armoede te bestrijden. Voor Return to Sender maakten wij een serie van drie portretten van de designers achter dit merk voor de nieuwe collectie.

RETURN TO SENDER PRESENTEERT:JOUELLE CUPPEN


 

RETURN TO SENDER PRESENTEERT: LAURA DE MONCHY

December 2018

RETURN TO SENDER PRESENTEERT: KIKI VAN EIJK

beige smal.jpg

Isa & Medina

Isa & Medina willen de 40+ vrouw informeren en inspireren door anders te leren kijken naar
alle facetten van het vrouwzijn in deze tijd. Ze nemen je mee op hun persoonlijke zoektocht naar een bewuste, relaxte en duurzame lifestyle. Outseen maakt de videocontent voor dit nieuwe, inspirerende platform!

Isa Medina.jpg

KIA Masterclass

Voor KIA produceerden wij een driedelige webserie waarin Aranka van der Voorden, Wesley Glasmacher & Lonneke Nooteboom een masterclass geven over hun vakgebied. Dit in het kader van het KIA #startjeavontuur campagne. 

beige smal.jpg

LXRY TV - AIX Rosé

Van een goed glas wijn houdt iedereen, vooral wanneer het zonnetje weer schijnt. Zo denkt Maison Saint Aix er ook over, want haar lang verwachte jaargang, AIX Rosé 2018, werd onder het genot van een lunch bij George W.P.A. gepresenteerd. Uiteraard was LXRY TV erbij. Outseen ging mee om de feestelijke lancering vast te leggen. Wij hebben meteen zin in de zomer. Ching Ching!

background.jpg

Wendy - Binnenkijken bij

De extra cover van WENDY MAGAZINE staat helemaal in het teken van wonen. Zo kijken wij binnen in het huis bij inspirerende BN'ers.

Schermafbeelding 2018-10-06 om 10.12.24.png

WENDY Magazine

Wij maken regelmatig video's voor het online platform van WENDY Magazine: WENDY Online.
Bekijk hieronder een aantal backstage video's en interviews die wij hebben gedraaid.

Schermafbeelding 2018-03-08 om 17.03.49.png

WENDY ONLINE: interview modellen

Uitgave: Oktober 2018

WENDY ONLINE: BEHIND THE SCENES COVERSHOOT

Uitgave: Oktober 2017
Fotograaf: Moon Jansen

WENDY ONLINE: EVERON JACKSON HOOI INTERVIEW

Uitgave: Januari 2018
Fotograaf: Kim Feenstra

WENDY ONLINE: ARIE BOOMSMA INTERVIEW

Uitgave: Januari 2018
Fotograaf: Brendan de Clercq

 

De Volkskrant

Voor De Volkskrant maakten wij deze korte reportages.

 
beige smal.jpg

Bol.com Stijlmagazine

Back in shape: the easy way! Dat willen we allemaal wel. Voor Bol.com Stijlmagazine hebben we een zesdelige videoserie gemaakt waarin Charlotte, van Charlie's Kitchen, een aantal wearables test. Ook geeft ze tips om op een makkelijke manier gezond bezig te zijn. 

Charlie bol.com.jpg

Seat x Famme.nl

Samen met hoofdredacteur Muriel Oonincx (Famme.nl) reisden wij af naar het zonnige Barcelona om te testen of de nieuwe Seat Leon family proof is. 

beige smal.jpg

Miele x Famme.nl

Wat als we de kinderen eens hun gang lieten gaan? Dat testten we uit in deze driedelige videoserie voor Miele x Famme.nl. We konden er op de set een behoorlijke kliederboel van maken, gelukkig kun je je vlekken aan een Miele-wasmachine toevertrouwen. 

miele shot.png

Shermanology

Hailing from both the Caribbean and Amsterdam — siblings Andy & Dorothy Sherman, better known as Shermanology are set to embark on a whole new chapter in their illustrious career – returning to their roots with a unique blend of soul, jazz, funk, dancehall, reggae, pop and vocal house. Outseen made a music video for their new track 'Weirdo'.

Schermafbeelding 2018-10-06 om 10.35.11.png

The Finesse Gala

VRIJ WERK
The Finesse Gala is een concept video met Denise Kroes (GRLBND) en choreograaf Jeremy IJssel de Schepper. Met dank aan het Koninklijk Instituut voor de Tropen konden we dit project realiseren in hun prachtige marmeren hal. Muziek: Bruno Mars - Finesse.

beige smal.jpg